Oznanila

Stran 1 od 295  > >>

3. May 2015
Kategorija: Oznanila
Avtor: admin

-  Danes popoldne pa tudi vsak večer med tednom otroci in starši radi pridite k šmarnični pobožnosti. Šmarnic se lahko udeležite tudi na sv. Ožboltu (vsak dan ob 17.30) ali v Brodeh (ob 18. uri, vsak dan, razen nedelj).  

-  Ta teden je zopet redni verouk za vse razrede.

-  Nadaljujemo tudi z birmansko devetdnevnico, ko združeni molimo za odprtost prihodu in delovanju Svetega Duha.

-  Ves teden bo pol ure pred sveto mašo priložnost za sveto spoved h kateri pristopite birmanci. Povabljeni tudi domači!

-  V ponedeljek bo po maši ČEŠČENJE NAJSVETEJŠEGA (ko se bomo skupaj z birmanci združili v skupni prošnji za prihod Svetega Duha).

-  V ponedeljek bo sveta maša na Sv. Florjanu v Sopotnici (ob godu), v torek pa urna maša pri sv. Lovrencu v Breznici.

-  V četrtek in petek dopoldne bova duhovnika obhajala bolnike.

-  Srečanje birmancev z birmovalcem, škofom Francetom Šuštarjem, bo v četrtek, 7. maja, ob 18. uri v župnijski cerkvi. Srečanja se z birmanci udeležite tudi starši in botri, ki boste lahko pristopili tudi k sveti spovedi. Na srečanje vabljeni tudi ostali župljani.

-  V soboto, 9. maja, bo v naši župniji podelitev zakramenta SVETE BIRME, ko bo 48 mladih potrjenih v veri. Sprednje klopi v cerkvi bodo rezervirane. Mlade podprimo z molitvijo.

-  Prihodnja nedelja, 10. maja, bo 6. velikonočna nedelja. Med deseto mašo bo krščevanje otrok.  Ob 10. uri bo tudi urna maša na sv. Florjanu.

Starši prvoobhajancev pridite po 8. ali po 10. maši v župnišče po praznične oblekice za prvoobhajance.

Ob 16. uri vabljeni na šmarnice k Marijini kapelici pri Pahovc na Potočnikovi ulici.

 

Priloga: Župnijska oznanila ...
Oznanila-09-2015.pdf - 26.04.2015