Oznanila

Stran 1 od 312  > >>

30. August 2015
Kategorija: Oznanila
Avtor: admin

-  V ponedeljek bo po maši ČAŠČENJE NAJSVETEJŠEGA V TIŠINI.

-  V četrtek bo uro pred mašo molitev pred Najsvetejšim za duhovne poklice.

-  Prvi petek in sobota sta v tem tednu. Povabljeni k spovedi in maši.

-  V četrtek in petek bova duhovnika obhajala bolnike.

-  V soboto ob 9. uri bodo ministrantske vaje.

-  Prihodnjo nedeljo, 23. med letom, bo pri vseh nedeljskih mašah  nabirka za Zavod svetega Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano. Prihodnjo nedeljo bo ob 10. uri žegnanje v Bodovljah.

-  V tem tednu bo potekal vpis otrok k verouku (za vse veroukarje). Termini so bili objavljeni v prejšnjem župnijskem glasilu, lahko pa si jih ogledate tudi na župnijski spletni strani ali na oglasni deski, kjer so tudi ostale informacije.

Še opozorilo glede prejemanja obhajila. Če med počitnicami in dopusti nismo redno hodili k nedeljski sveti maši (smo prijateljstvo z Bogom zanemarili), je potrebno, preden znova pristopimo k obhajilu, da pristopimo k zakramentu svete spovedi.

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~  

♦  Otroški cerkveni pevski zborček bo imel pevske vaje ob nedeljah ob 9. uri v župnišču. Prvič se zberete v nedeljo, 13. septembra. Pridite!

♦  Vaje mladinskega pevskega zbora so ob torkih ob 19.30 v župnišču. Prve pevske vaje bodo 1. septembra. Lepo povabljeni vsi stari in novi pevci in pevke!

♦  Mešani pevski zbor ima redne vaje ob sredah ob 20. uri v župnišču. Dobrodošli!

   _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _ _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  

♦  V kapucinskem samostanu se bodo v torek, 8. septembra, ob 19. uri v kapeli p. Pija začele DELAVNICE MOLITVE IN ŽIVLJENJA. Skozi 15 tednov bomo spoznali različne molitvene načine; utrdili tiste, ki jih že uporabljate; brali Sveto pismo in se skozi ves ta čas učili, kako živeti in kako živeti z Bogom v svojem okolju (družini, župniji, delovnem mestu …).

  

Priloga: Župnijska oznanila ...
Oznanila-18-2015.pdf - 30.08.2015