Oznanila

Stran 1 od 325  > >>

29. November 2015
Kategorija: Oznanila
Avtor: admin
♦  Danes lahko po maši pred župnijsko in kapucinsko cerkvijo kupite srečke (po 2 EUR) za dobrodelni srečolov. Dobitke prevzamete v župnišču. Vsem požrtvovalnim sodelavcem naše župnijske Karitas Bog povrni za plemenito in vztrajno delo z ljudmi v stiski! Hvala tudi vsem, ki za Karitas namenjate sredstva, molitve, dobitke in drugo podporo.

♦  Veroukarji povabljeni, da pričnete s prebiranjem adventnega koledarja in zbiranjem sredstev za lačne otroke. Hvala staršem za podporo in da ste tudi z udeležbo na srečanjih za starše veroučencev potrdili vašo zavezo ob krstu za vzgojo otrok k ljubezni do Boga in bližnjega.

♦  V ponedeljek bo po maši TIHA MOLITEV PRED NAJSVETEJŠIM.

♦  Jutri bomo pričeli s prepevanjem devetnevnice pred praznikom Brezmadežne in nato vsak večer pri sveti maši. Lepo povabljeni.

 ♦  V četrtek bomo eno uro pred mašo molili pred Najsvetejšim za nove duhovne poklice in njih zvestobo. Po maši bo Svetopisemski večer.

♦  Prvi petek in sobota v mesecu sta v tem tednu. Nadaljujemo s skupnim obhajanjem pobožnosti devetih prvih petkov. Birmanci in drugi verni kristjani radi pridite k molitvi, spovedi (že pol ure pred mašo) in k sveti maši.

♦  V četrtek in petek dopoldne bova duhovnika obhajala bolnike. Če bi še kdo želel prejeti zakramente pred BOŽIČNIMI prazniki, prosim sporočite, oz. to omogočite vašim bližnjim!

♦  Miklavževa igrica na Loškem odru za veroukarje in majhne otroke bo v soboto, 5. decembra, ob 16. uri. Ob 17. uri bo Miklavž, v spremstvu angelov, prišel na Mestni trg, kjer bo pri Marijinem znamenju nagovoril vse zbrane, ob 17.20 uri pa bo na Loškem odru ponovitev igrice za vse ostale otroke. (Miklavž bo otroke po obeh predstavah tudi obdaril.) Vabi prosvetno društvo Sotočje.

♦   Prihodnjo nedeljo bo 2. ADVENTNA NEDELJA.

♦  V zakristiji lahko dobite Marijanski koledar, pratiko, kadilo, oglje …

♦  Naslednje krščevanje v naši župniji bo v nedeljo,13. decembra.

 

Priloga: Župnijska oznanila ...

Oznanila-24-2015.pdf - 22.11.2015