Oznanila

Stran 1 od 358  > >>

24. July 2016
Kategorija: Oznanila
Avtor: admin

♦ Bog vam povrni za vaš dar za potrebe župnije pa tudi za delež pri praznovanju ŽUPNIJSKEGA ŽEGNANJA in tudi sicer v župniji.

♦ Jutri, 25. julija, bo praznik Svetega Jakoba st.. Sveti maši bosta ob 8. in ob 19. uri. Po večerni maši bo TIHO ČEŠČENJE NAJSVETEJŠEGA.

♦ Bratje kapucini vabijo v torek, 26. julija, na obhajanje godu sv. Ane. Ob 8h bo ponovitev zlate maše br. Pavleta Koširja. Ob 11h bo maševal zlatomašnik br. Robert Podgoršek. Popoldan ob 18h pa bo slovesno somaševanje kapucinov z Gorenjske, ki ga bo vodil kapucin br. Marjan Potočnik, ki letos obhaja 10. letnico duhovništva. Priložnost za sveto spoved bo ves dan.V četrtek bomo ob 18. uri molili pred Jezusom po osebnih namenih.

♦ Izjemoma bova duhovnika obhajala bolnike ta četrtek in petek.

♦ Prihodnja nedelja bo 18. nedelja med letom in V NAŠI ŽUPNIJI tudi Krištofova nedelja. Pri mašah se bomo Bogu zahvalili za varstvo na naših poteh in prosili blagoslova in varstva za srečno vožnjo. Ob izhodu iz cerkve boste lahko oddali svoj dar v zahvalo za srečno prevožene kilometre in tako omogočili nakup misijonskih vozil (akcija MIVA) ter vzeli tudi podobice z molitvijo in nalepke.

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Priloga: Župnijska oznanila ...

Oznanila-16-2016.pdf - 24.07.2016